Kattavat infrakunnossapidon konsultointi- ja koulutuspalvelut

Ota yhteyttä!

RoadMeteo Oy tarjoaa kattavat konsultointi- ja koulutuspalvelut infrarakenteiden kunnossapidon saralla Helsingin seudulla ja muualla Suomessa. Yrityksellämme on vahva kokemus infrakunnossapidosta ja -rakentamisesta, joten olemme erinomainen yhteistyökumppani erilaisiin alan koulutus- ja kehitysprojekteihin. Koulutuksistamme hyötyvät sekä urakoitsijat, kiinteistönhoitoyritykset sekä julkisen sektorin työntekijät. Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kerro lisää koulutus- tai konsultointitarpeistasi!

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Koulutukset ja konsulttipalvelut yrityksille ja julkiselle sektorille

Vahva osaaminen infrakunnossapidon suunnittelussa ja toteutuksessa on rakentanut yrityksemme työntekijöistä alan vankkoja asiantuntijoita. Tarjoamme monipuolisia koulutuksia, joissa otetaan asiakkaiden tarpeiden mukaan huomioon sekä infrarakenteiden ylläpito ja huolto että infrarakentaminen. Toimimme aktiivisesti kummallakin osa-alueella. 

Konsulttipalveluita tarjoamme muun muassa erilaisten infrakunnossapitoon ja infrarakentamiseen liittyvien hankkeiden tarpeisiin. Tuomme konsultteina hankkeisiin sekä vahvan käytännön osaamisen että luotettavan asiantuntijanäkökulman.

Koulutuksia myös liikenneturvallisuudesta

Palveluihimme kuuluvat myös liikenneturvallisuuskoulutukset ja luennot yrityksille ja yhteisöille. Liikenneturvallisuus on tiukasti sidoksissa infrakunnossapitoon ja laadukkaasti toteutettuun sää- ja keliseurantaan. Me olemme asiantuntijoita sekä infrarakenteiden ylläpidossa että keliseurannassa. Tiimimme tietää, miten liikenne saadaan kulkemaan sujuvasti ja turvallisesti kaikenlaisissa olosuhteissa.

Jos haluat asiantuntemuksemme yrityksesi tai yhteisösi käyttöön, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Suunnittelemme koulutusten ja luentojen sisällöt kohdeyleisön tarpeita ja mielenkiinnon kohteita silmällä pitäen.